Kranen Makelaardij

NVM

Verkoopbemiddeling

Ons bedrijf is reeds sinds 1987 actief in de wijde regio Geldrop / Eindhoven. Hierdoor zijn wij zeer deskundig en ervaren. We hebben in deze periode een belangrijke marktpositie verworven in deze dynamische regio.

tafel.jpg

Kwaliteit en persoonlijke benadering

Indien u plannen heeft om uw woning te verkopen, bent u al meer dan 35 jaar bij Kranen Makelaardij aan het juiste adres. Door een zeer gedegen en professionele aanpak, garanderen wij u een succesvolle verkoop van uw woning.

Het verkooptraject start met een vrijblijvend gesprek bij u thuis en gratis waardebepaling van uw woning. Kranen Makelaardij adviseert u over een mogelijke vraagprijs en een verwachte verkoopopbrengst. Tevens adviseert hij u hoe u uw woning het beste 'verkoopklaar' kunt maken, zodat uw huis nóg beter en sneller verkocht wordt. Elke woning heeft zo zijn eigen verkoopstrategie nodig. In het vrijblijvende gesprek kunnen wij onze visie op het verkopen van uw woning doorspreken.

Verzorgde presentatie

Uw woning wordt gepresenteerd aan de woningzoekenden die bij Kranen Makelaardij zijn ingeschreven en tevens rechtstreeks bij álle NVM-makelaars in Nederland. Uw woning wordt aangeboden op de professionele website van Kranen Makelaardij en natuurlijk op Funda, de best bezochte woningsite van Nederland.

Wij werken met keurig verzorgde en uitgebreide kleurenbrochures ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten.

Totale begeleiding

Tijdens het verkooptraject streven wij ernaar, u regelmatig op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen omtrent uw woning. Afhankelijk van de reacties, wordt in overleg met u bepaald welke strategie gevolgd wordt en/of welke verkoopactiviteiten moeten worden gewijzigd.

Kranen Makelaardij zorgt voor een 'totale begeleiding' van de in verkoop name tot en met de notaris!

Website door Whirlwind Internet
  • Funda
  • VastgoedCert
  • NWWI